MICHALOVCE: Uzavretý nadjazd môžu obísť motoristi po obchádzkovej trase | Môj názor

23 Apríl 2012 ~ Komentáre sú deaktivované

MICHALOVCE: Uzavretý nadjazd môžu obísť motoristi po obchádzkovej trase

Michalovce 23. apríla (TASR) – Od dnešného dňa až do 20. decembra tohto roka bude uzatvorená cesta I/50 prechádzajúca nadjazdom v centre Michaloviec. Dôvodom je jeho rekonštrukcia. Motoristi môžu využiť ako obchádzkovú trasu miestne pozemné komunikácie prechádzajúce Pekárenskou a Továrenskou ulicou.
Ako TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Jana Mésarová, uzatvorený úsek cesty má dĺžku 300 metrov, obchádzková trasa po miestnych komunikáciách je dlhá približne 3000 metrov.
“Žiadame všetkých účastníkov cestnej premávky, aby rešpektovali zmenu v organizácii dopravy na spomínanom úseku cesty, prenosné zvislé a vodorovné dopravné značenie, pokyny, výzvy alebo príkazy policajtov súvisiace s výkonom oprávnení v cestnej premávke, ako aj iných osôb prizvaných na zaistenie bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky,” zdôraznila Mésarová.
Ako dodala, motoristi by mali dbať na dodržiavanie najvyššej povolenej rýchlosti jazdy a bezpečnej vzdialenosti v kolónach vozidiel. Úsek obchádzky vedie aj cez železničné priecestie. Vodiči sú v jeho blízkosti preto povinní počínať si mimoriadne opatrne, najmä presvedčiť sa, či môžu cez železničné priecestie bezpečne prejsť.
“Žiadame vodičov, aby sa na cestu cez uvedený úsek obchádzky vybrali s dostatočným časovým predstihom a rátali v čase dopravnej špičky s kolónami a zdržaním,” uzavrela Mésarová.

dob vs

Diskusia je uzavretá.