USA: Syna herca Roberta Downeyho Jr. zatkli za drogy | Môj názor

30 Jún 2014 ~ Komentáre sú deaktivované

USA: Syna herca Roberta Downeyho Jr. zatkli za drogy

West Hollywood 30. júna (TASR) – Americký herec Robert Downey Jr. sa dnes poďakoval úradom za zatknutie svojho 20-ročného syna pre podozrenie z prechovávania kokaínu a uviedol, že rodina je odhodlaná zabezpečiÅ¥ mu pomoc, ktorú potrebuje.
India Falconera Downeyho vzali do väzby v nedeľu popoludní po tom, čo auto, v ktorom sa viezol, zastavila polícia v kalifornskom meste West Hollywood. Informovala o tom dnes tlačová agentúra AP.
“Žiaľ, máme genetické predpoklady na závislosÅ¥ a Indio to pravdepodobne zdedil,” uviedol vo vyhlásení Robert Downey Jr., ktorý koncom 90. rokov 20. storočia sám zamestnával médiá sériou zatknutí súvisiacich s drogami. “Sme vďační úradu Å¡erifa za jeho zásah a veríme, že Indio môže byÅ¥ ďalším úspeÅ¡ným prípadom vyliečenia, a nie výstrahou pre ostatných,” dodal herec.
ZávislosÅ¥ od drog priviedla svetoznámeho herca až do väzenia a na liečenie a pripravila ho aj o herecké úlohy. Teraz patrí k filmovým hviezdam, ktoré sú zárukou veľkých ziskov – úspech nasledoval po účinkovaní vo filmovej trilógii “Iron Man” a v “The Avengers”.
Indio Downey bol zadržaný pre podozrenie z prechovávania zakázanej látky, údajne kokaínu. Mladíka po zložení kaucie 10.250 dolárov neskôr prepustili. Termín súdu je 29. augusta.
V aute sa nachádzali ďalší dvaja ľudia, ale zatkli iba Downeyho.
Aj on sa objavil vo filme, v roku 2005 v krimikomédii “Kiss Kiss Bang Bang”, kde hral spolu s otcom.

2 jam žab

Diskusia je uzavretá.