TOP: Diana je cieľavedomá | Môj názor

30 Jún 2014 ~ Komentáre sú deaktivované

TOP: Diana je cieľavedomá

Bratislava 30. júna (TASR) – Ženské meno Diana má latinský pôvod a význam tohto mena je “božská”. Nositeľky tohto na Slovensku málo rozšíreného mena oslovujeme aj Dianka.
Diany, ktoré oslavujú meniny 1. júla, sú silné a cieľavedomé osobnosti. Nikdy sa nevzdávajú. NajlepÅ¡ie sa cítia v aréne každodenného života. “Nemusia” pasívny oddych v podobe vylihovania. V partnerskom vzÅ¥ahu sa naplno prejavia. Usilujú sa postaraÅ¥ aj o najdrobnejÅ¡ie detaily. Ich cieľom je, aby vÅ¡etci v okolí boli spokojní. Tieto ženy vedia byÅ¥ aj nepríjemné, ak s nimi prídete do konfliktu. Dianky tak ľahko neprekvapíte a vo svete sa nestratia.
Ženy s týmto menom podliehajú chorobe ojedinele. Niekedy sa ale nevedia zastaviť a prekračujú rozumné hranice.
Ovplyvňuje ich planéta Venuša. Šťastné farby Diany sú prírodná zelená, biela. Ochranné rastliny nechtík, materina dúška, kamene smaragd a zafír.
Podľa Historického kalendára sa 1. júla 1961 narodila DIANA, princezná z Walesu, rodným menom DIANA FRANCES SPENCEROVÁ. Bola prvou manželkou následníka britského trónu princa Charlesa. Zomrela pri autonehode v Paríži v roku 1997.
Princezná z Walesu DIANA patrí azda medzi najznámejšie nositeľky tohto mena. Popularitu si získala aj americká speváčka a herečka DIANA ERNESTINE EARLE ROSSOVÁ, v slovenskom prostredí je známa herečka DIANA MÓROVÁ.

Zdroje: www.princess-diana.com, www.biographyonline.net, www.nndb.com, www.encyclopedia.com, www.snd.sk, www.csfd.cz

taj roi

Diskusia je uzavretá.