LITERATÚRA: Vychádza román Šokujúca aféra | Môj názor

10 Jún 2014 ~ Komentáre sú deaktivované

LITERATÚRA: Vychádza román Šokujúca aféra

Bratislava 10. júna (TASR) – Román s názvom Šokujúca aféra z pera slovenskej autorskej dvojice Adriana Macháčová a Róbert Dyda prichádza na pulty slovenských knižných obchodov. TASR informovala PR manažérka vydavateľstva Ikar Mária Lešková.
Zmiešaná autorská dvojica pri písaní Šokujúcej aféry spojila svoje skúsenosti – Adriana Macháčová zo ženských románov a Róbert Dyda z praxe v slovenských médiách. Výsledkom je skvelý, dynamický príbeh, zobrazujúci povrchnosti, akými dnešná, čoraz viac virtuálna doba žije. Doba, v ktorej dávame dôraz na pozlátka, kde prevláda vášeň bez citu a priateľstvá bez hĺbky. Vzhľadom na to, že autorov od seba delí vyše 500 kilometrov, vznikala celá knižka cez internet.
Atraktívna tridsiatnička Adela sa po romániku s výrazne mladším Alexom rozhodne našiť manželovi na krk neveru. Spočiatku nádejný komplot dvoch kamarátok zničí tragédia a jej účastníci stoja pred realitou, z ktorej sa každý dostáva po svojom. Adela sa usiluje udržať manžela. Bianka verí, že konečne spoznala lásku svojho života a Michal sa rozhoduje, či pre flirt obetuje svoj doterajší, naoko ukážkový vzťah. A ako svedok tejto šokujúcej aféry sem vstupuje osudom trápená Dana so svojou škaredou dcérou. Existujú vôbec hranice, za ktoré človek pre lásku a rozkoš už nezájde?
Adriana Macháčová je autorkou úspešných románov Cudzie vzťahy (2011), Žena vplyvného muža (2012), Dobré dni sa začínajú v noci (2012), Striptíz duší (2013) a Nebezpečný muž (2014). S manželom a synom Maximom žijú striedavo v Bratislave a vo Viedni.
Róbert Dyda je publicista a vydavateľ internetového magazínu Sieťovka. Bol pri zrode najnavštevovanejšieho slovenského blogu. Už niekoľko rokov žije neďaleko Mníchova.

dez jk

Diskusia je uzavretá.